Saltea Pat

Show Filters

Afișez toate cele 5 rezultate

Show Filters

Afișez toate cele 5 rezultate

Saltea Pat este matlasată complet și este prevăzută cu bandă spaceair de jur împrejurul ei. Spuma poliuretanică densitate mare. este o salteaua elastică și cu proprietăți anatomice. Stofa saltelei este Silver Care (cu fire de argint).

Materialul saltelei, latex-ul este ideal pentru cei ce vor să doarmă într-un mod natural și sănătos. Stofa saltelei este Silver Care (cu fire de argint). Saltea Pat este elastică și cu proprietăți anatomice.

Datorită prezenței microcelulelor de aer intercomunicante, spuma de latex permite o aerisire internă superioară, o stabilitate termică crescută, iar elasticitatea ei permite mularea efectivă pe corp în timpul somnului.

Salteaua este prevăzută pe lateral cu bandă spaceair.

Materialul Silvercare din care este realizată această husă este croșetat cu fire de argint.

Argintul este un element natural antibacterian cunoscut pentru prevenirea mirosurilor neplăcute şi a umezelii prin evitarea în primul rând a apariţiei de bacterii.
Argintul este primul antibiotic natural cunoscut.
Am introdus aceasta noua stofă pentru ca somnul dumneavoastră să fie confortabil și într-un mediu curat.

Silvercare oferă un mediu de somn igienic prin atragerea ionilor încărcați pozitiv către ionii de argint incărcați negativ rezultand reducerea bacteriilor.

Silvercare are proprietăți anti-bacteriene de durată, stopând activităţile micro-organismelor, prevenind astfel apariţia de mucegai şi bacterii, precum şi a mirosurile pe care acestea le provoacă.

Energia statică acumulată și poziționată pe diferite organe declansează numeroase boli printre care se numără și cancerul. Silver Care are de asemenea o acțiune antialergică și nu permite dezvoltarea acarienilor.

Firul de argint acționeaza ca un material antibacterian intrinsec, antialergic, antiseptic. Astfel permite o odihna excelentă și foarte sănătoasă.