Pilota

Show Filters

Afișez toate cele 10 rezultate

Show Filters

Afișez toate cele 10 rezultate

Pilota este usoara si calduroasa, pilota este confectionata din microfibra moale. Poate fi folosita in orice anotimp.

Usoara si calduroasa este confectionata din microfibra moale. Poate fi folosita in orice anotimp. Umplutura din puf siliconic este usoara si pufoasa.

Pilote de Toamnă-Iarnă este potrivită pentru perioadele răcoroase, fiind o alternativă excelentă a pufului de gâscă, datorită faptului că este extrem de uşoară şi permite circulaţia aerului.

Se spala la 30 de grade Celsius si se usuca cu usurinta.

Pilote umpluta cu puf de gasca(40%) si fulgi maruntiti (60%) confectionata din poliester foarte dens pentru a nu permite pufului sa iasa la suprafata si tesatura de bumbac mentin temperatura corpului constanta si ventileaza corespunzator, prevenind transpiratia. Este realizata din casete cusute pentru a preveni deplasarea umpluturii si pentru a asigura o distributie uniforma a acesteia. Este potrivita pentru oricine, fiind varianta economica a acestei game insa avand aceleasi proprietati: durabilitate, elasticitate.

Usoara si calduroasa, pilota este confectionata din puf de gasca. Poate fi folosita in orice anotimp. Umplutura din puf de gasca este usoara si pufoasa.

Pilote de Toamnă-Iarna potrivite pentru perioadele răcoroase, fiind o alegere excelentă a pufului de gâscă, datorită faptului că este extrem de uşoară şi permite circulaţia aerului.

Se spala la 30 de grade Celsius si se usuca cu usurinta.