Pat dormitor

Show Filters

Afișez toate cele 4 rezultate

Show Filters

Afișez toate cele 4 rezultate

Pat Dormitor este un produs nou ce este conceput sa se potriveasca cu toate dimensiunile de saltele comercializate de magazinul nostru.

Spatar tapitat din material piele ecologica.

Baza pat este un produs nou ce este conceput sa se potriveasca cu toate dimensiunile de saltele comercializate de magazinul nostru.
Bazele de pat sunt imbracate in spiele sintetica wenge sau bej. La comandă se pot îmbrăca și în alte materiale sau culori.
Toate bazele de pat sunt produse in Romania, extrem de durabile si usor de asamblat. Pat Dormitor este tapitat cu piele ecologica de cea mai buna calitate.

Principiul mecanismului arcului se bazează pe arcuri care preiau o parte din sarcină și facilitează ridicarea patului. Arcurile facilitează procesul de ridicare, dar o parte din sarcină este lăsată și persoanei. Dacă este necesar să reduceți rezistența mecanismului, pentru aceasta este suficient să scoateți arcurile.

Piele ecologică “D țesătură” este o alternativă excelentă a pielii naturale. Această țesătură are o rezistență extrem de mare la abraziune. Partea inferioară a țesăturii este întărită cu o plasă care impiedica ruperea tesaturii. Pielea ecologică este ușor de curățat. Materialul poate fi curățat numai cu substanțe care nu afectează tapițeria. Nu spălați și nu folosiți înălbitori. Nu expuneți la temperaturi ridicate. Se recomandă protejarea țesăturii de lumina directă a soarelui.

Garantie 3 ani.

Produs in Romania!