Lenjerie de pat cu Pliuri

Show Filters

Afișez toate cele 8 rezultate

Show Filters

Afișez toate cele 8 rezultate

Lenjerie de pat cu Pliuri Brodate P114 230 x 250 cm realizata din Bumbac Finet Superior, un material durabil si extrem de placut la atingere pentru un somn linistit si comfortabil.

Confortul incepe cu produse de calitate. Asternuturile din Bumbac Finet Superior sunt alegerea optima pentru toti cei aflati in cautarea senzatiilor naturale, dar fara a renunta la placerea designului.

Datorita fibrelor rezistente de bumbac, lenjeriile ofera rezistenta la utilizare timp indelungat, dar si un grad mare de permeabilitate. Tesatura moale si placuta a lenjeriilor, dar si designul practic si atractiv, creeaza conditii optime pentru odihna, astfel incat fiecare seara sa devina un rasfat, iar fiecare dimineata, o bucurie.

Lenjerie de pat cu Pliuri este obtinut din bumbac 100% tratat intr-un anumit mod care face ca tesatura sa fie moale, supla si rezistenta in timp, astfel lenjeria de pat va arata ca noua mult timp.

Această Lenjerie de pat cu Pliuri prezintă un design modern raportat la tendințele actuale ale pieței. 

Culorile rafinate reprezintă alegerea perfectă pentru dormitorul dumneavoastră.

Poate fi folosita in orice anotimp. Tesaturile moi, fibrele poroase si usoare, permit trecerea aerului extrem de eficient.